Startside arrow Om Firmaet
Hoved Menu
Startside
Reservedele
Biler Til Salg
Burton
Om Firmaet
Kontakt Os
Links
S√łg
Om Firmaet PDF Udskriv E-mail

Politik:

Firmaets politik har altid været den bedste løsning, billigst.! Vi har et stor lager af brugte reservedele som er lige så gode som nye, men til priser der ikke findes bedre. Derudover er vi meget konkurrencedygtige vedr. salg af nye reservedele, da vi selv importerer reservedele direkte fra Frankrig, Tyskland, Belgien og Holland, ved af os, håndplukkede leverandører og grossister. Vi bruger meget tid på klubliv, træf og bevaring af vores interesse, nemlig A-modeller og mærket Citroën. Vi er selvfølgelig fast inventar når der afholdes 2cv og Citroëntræf i ind og udland. 

 

Historie:

Det hele startede i midten af halvfemserne med at vi igen gerne ville have en 2cv. Vi havde haft både Dyane og 2cv i vores unge dage i halvfjerdser og firserne. Så vi fik en rød 84'er 2cv som vi den dag idag stadig har. Der skulle hurtigt bruges en reservedelsbil og den ene blev til flere. Og imens bilerne blev mange, voksede interessen for den søde lille bil i hele familien.

En lille virksomhed tog fart og pludselig blev det til mere end bare at skrue i vores egne biler. Torben begyndte at deltage i klublivet og til træffene og har derigennem lært mange fantastiske mennesker at kende. Dette gav et ekstra boost i interessen omkring 2cv'erne.

Idag:

Den dag idag står vi selv for import af ældre 2cv'ere, sportvognskarosserier og reservedele. Alt hvad der laves i dele til 2cv, ja det har eller skaffer vi. Vi skaffer reservedele igennem vores grossister i Frankrig og Holland. Derudover køber og sælger vi alle A-modeller, også i kommision. Al reperation udføres til meget fordelagtige og billige priser.

Vi er tit til internationale såvel som nationale træf og stumpemarkeder, så vi har hele tiden en finger på pulsen hvad angår priser og kvalitet, men også mode, design og trends inde for A-modellerne.

 

© 2020 Velkommen til Dansk 2cv Center - www.2cvcenter.dk
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.